Vision

Rätt pris – rättvist

Hemsidan föreslår ett pris för dig att sätta automatiskt, baserat på vad du säljer, vad andras motsvarande prylar har sålts för tidigare. Köpa barfotaskor till barn blir nu enkelt. Du väljer givetvis själv vad du vill ta betalt för varje pryl

Automagisk prissänkning

Du kan välja att låta priset sänkas automagiskt. Om du vill sälja en barnvagn för 7000kr, men märker att ingen visar intresse för vagnen så kan du välja att priset automatiskt ska sänkas en viss summa varje vecka eller varannan vecka. Du kan då också sätta en gräns för hur lågt priset får bli.

Hållbara prylar

Kottegott gör det enkelt att märka upp varje pryl som är till salu med information om material. Tanken är också att när en produktbeskrivning redan finns inlagd sedan tidigare, så behöver du inte göra mer än att välja vilken produkt det är du säljer. Om du vill sälja en stilig leksakskrokodil i trä och en likadan har sålts på Kottegott förut, ja då kommer en komplett beskrivning av prylen fram automatiskt, med bilder o.s.v. och det enda du behöver göra är att förtydliga i vilket skick prylen är! Du kan givetvis välja att lägga till fler egna bilder om du vill vara tydlig med att förmedla slitage.

Ekoleksaker

Gör det möjligt för fler att faktiskt välja att lägga lite mer pengar på att köpa hållbara prylar, exempelvis träleksaker istället för plastleksaker, eftersom prylarna går att sälja vidare utan alldeles för mycket arbete!

Bra skor för barn

Lätt att köpa och sälja begagande barfotaskor. Fyll i skostorlek och skriv in ”barfotaskor” så kommer både alla skor som lagts in som barfotaskor att visas, och skor där varumärket som är valt är barfotasko också automatiskt att inkluderas.

Samarbeten

Där det finns 2nd hand affärer för barnsaker gör Kottegott det enkelt för loppisen att lägga in prylar till salu. Drömmen är att Kottegott kompletterar fysiska butiker både de som säljer nytt och begagnat. Ibland behöver du prylar nu och då är det inte Kottegott du vänder dig till. Men när du sen vill sälja prylen du fått eller behövde köpa snabbt och på plats – då kan du sälja den vidare på Kottegott. Butiken där du köpte något sprillans nytt tar nog ändå inte emot och säljer den vidare – så jag ser verkligen att verksamheterna kompletterar varandra.

Instabox skulle vara en klockren lösning för att en säljare ska kunna förmedla en pryl till en köpare utan att de ska behöva mötas på en och samma plats samtidigt.

Välkommen hit!

Vi som driver Kottegott-marknaden skriver här om begagnade barnkläder, barfotaskor till barn, tygblöjor, ekologiska leksaker och mycket annat.

Kottegott

Bra för barnen, fantastiskt för föräldrar.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/83/170983/blogg.kottegott.se/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2781