Varma vintervänliga barfotaskor

Har skaffat varma barfotaboots från ZeaZoo både till mig själv och till en treåring. Både barnet och jag gillar dessa fantastiska skor väldigt mycket. Väl värda varenda krona. Jag har testat att gå barfota i dessa på is, det var ännu skönare och lika varmt som att gå i de på samma is med strumpor. De som finns både för barn och för vuxna.

De finns också i svart och spännande lila.

Uppdatering: Nu när vi använt de en hel vinter kan vi glatt konstatera att vi ser fram emot att använda de flera säsonger till. Om det är blötsnö ute så funkar de bar ihop med 1-2 par ullstrumpor, du blir lite blöt men de håller dig varm. Så om du är ok med att bli lite blöt och kanske har med dig 1-2 par extra strumpor så kan du förmodligen använda de hela vintern. Vi använde de bara korta stunder när det var blöt snö och använde de mest endast dagar då det var så kallt ute att det var slaskfritt.

De är så underbara att jag önskar att de gick att köpa som tofflor utan sula, det säljer de tyvärr inte (jag har frågat). Jag har också länge letat efter varma goa barfotaskor med rejäl dämpning, allra helst ska de vara stiliga också. Den jakten fortsätter. Dessa skor har en väldigt tunn sula och dämpar inte alls, perfekt för den som söker ”riktiga” barfotaskor.

Välkommen hit!

Vi som driver Kottegott-marknaden skriver här om begagnade barnkläder, barfotaskor till barn, tygblöjor, ekologiska leksaker och mycket annat.

Kottegott

Bra för barnen, fantastiskt för föräldrar.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/83/170983/blogg.kottegott.se/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2781